Nieuws

Rabobank West-Brabant Noord Clubkas Campagne.

Rabobank West-Brabant Noord Clubkas Campagne. Een aandeel in elkaar.

Rabobank West-Brabant Noord draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank West-Brabant Noord stelt € 150.000 beschikbaar! Ook K.T.V. van Polanen doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
De actie leverde in 2014 € 610.28, 2015 € 387.95, 2016 € 371,13 en in 2017 € 416,76 op voor onze jeugd.

Stemmen:

Van woensdag 4 april t/m maandag 16 april 2018 mogen leden van Rabobank West-Brabant Noord vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij, K.T.V. van Polanen, ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden:

Het is voor K.T.V. van Polanen belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor stimulering van het jeugdtennis in onze vereniging.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan K.T.V. van Polanen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank West-Brabant Noord. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne door op deze link of de foto onderaan te klikken.

Bedankt voor jouw steun!

Let op! Om te kunnen stemmen dien je lid te zijn van Rabobank West-Brabant Noord, het lidmaatschap is gratis. Meld je vandaag nog aan via deze link.

Met vriendelijke groet,

Bestuur K.T.V. van Polanen

« Terug

» Nieuws archief