Nieuws

Jubileumcommissie is op zoek naar oud-leden.

Dit jaar bestaat onze tennisvereniging K.T.V. van Polanen 50 jaar, om precies te zijn op 8 november, dan is het precies 50 jaar geleden dat onze tennisvereniging is opgericht door onder andere Joop Slagter.

Het is dit jaar dan ook een jubileumjaar met allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo is er al een heel leuke sportieve tennis dag geweest, waarbij speciale facetten van het tennisspel werden gespeeld.

Op de braderie hebben we gestaan met een stand om onze tennisvereniging aan te prijzen door middel van een promofilm. Je kon er hard serveren, lootjes kopen, het aantal ballen raden die in een winkelwagentje lagen, en voor de helft van de prijs lid worden tot het einde van het jaar. De braderie actie heeft een leuk bedrag opgeleverd en een aantal nieuwe leden.

Daarnaast zijn een aantal toernooien, die elk jaar op het programma staan, voorzien van een jubileum bidon om weg te geven aan de deelnemers.

Zo kan er ook nog steeds een jubileumshirt besteld worden.

Het eerst volgende evenement wat op het programma staat is: Glow in the Dark, 27 oktober.

Het jubileumjaar zal afgesloten worden met een spetterend groot jubileumfeest in De Stad Klundert op zaterdag 10 november. Uiteraard wordt er voor een hapje en drankje gezorgd en kan genoten worden van muziek van feestband Mannen van de Straat, vanaf 20.00 uur. Deze feestavond is voor alle senior leden met hun partners en oud-leden.

Oud-leden willen we graag oproepen om zich kenbaar te maken.

Bent u een oud-lid of kent u een oud-lid die op deze avond van de partij wilt zijn dan kan men zich opgeven door op deze link te klikken.

« Terug

» Nieuws archief