Nieuwsbrief editie 2015

Nieuwsbrief K.T.V. van Polanen 2015-09: Belangrijk nieuws van het bestuur.

Beste leden,


Graag vraagt de vereniging jullie aandacht voor de volgende huishoudelijke punten:


Helaas zijn we erachter gekomen dat onze nieuwsbrief, ook door vrijwilligers opgesteld, erg slecht gelezen wordt. Jolanda, ook vrijwillig, heeft 3 verschillende dagen op het park gezeten om iedereen van zijn of haar pas te voorzien, maar er zijn erg weinig mensen op komen dagen om hun pas op te halen. Nu komen reeds de eerste reacties binnen dat men niet meer op het park kan. Helaas, alles is omgezet. De passen kunnen nu in overleg bij Jolanda worden opgehaald. Contact secretariaat@ktv-vanpolanen.nl.

Het zou prettig zijn als het vele werk van de vrijwilligers binnen onze vereniging iets meer gewaardeerd wordt. De nieuwsbrief wordt niet voor niets opgesteld. Als die verstuurd wordt hebben we als vereniging ook wat te melden, dus het vriendelijk doch dringende verzoek ook de rest van deze mededelingen te lezen.De kachel is recent weer gemaakt, maar helaas wordt er regelmatig aan de diverse thermostaat kranen gedraaid. Wij verzoeken jullie allemaal hiervan af te blijven, zodat de enkele personen die zich daar mee bezig houden dit weer in kunnen regelen. Hetzelfde geldt uiteraard voor de thermostaat zelf.


De deur van de hal (die van het toilet en het afhangbord) naar buiten staat vaak open. Deze deur dient dicht te blijven en dat heeft 2 redenen. Ten eerste wordt deze vaak vergeten weer dicht te doen en ten tweede gaat er in de koude(re) seizoenen veel warmte verloren. We hebben het excuus al gehoord dat men dan sneller bij de AED is, maar als dat de reden is zorg je dat je pasje klaarligt dan kan je er ook snel bij.


Ook het laatste punt is reeds vaker aangehaald. Maar wederom het verzoek om bij het verlaten van de bar na een bardienst te zorgen dat de bar schoon is, de koelkasten gevuld en de lege flessen opgeruimd en eventuele volle kratten achter in het hok. Als je tijdens de rustige momenten van de bardienst al het een en ander vult, valt het werk best mee.

 


Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.


P.S.

Zaterdag aanstaande kan de pas ook afgehaald worden op het clubhuis tijdens de clinic, waar je je uiteraard voor ingeschreven hebt!

« Terug