Nieuwsbrief editie 2015

Nieuwsbrief K.T.V. van Polanen 2015-22: Minitix-Cashless / Tap-It / Cashless Betalen en de Grote Clubactie.

Minitix-Cashless / Tap-It / Cashless Betalen:

Hierbij wil het bestuur jullie aandacht vragen voor bovengenoemde betaalmethode. Wij zijn voornemens met deze betaalmethode te stoppen per 01-11-2015. Indien leden hierop tegen zijn willen wij hen verzoeken dit te melden bij het bestuur. Hieronder leggen we kort de reden uit.
Zoals jullie weten hebben we een jaar of 2 geleden, mede op advies van de Rabobank, deze betaalmethode geïntroduceerd op de vereniging. Ondertussen is er veel door de verschillende instanties gecommuniceerd, door de Rabobank dat men hiermee gestopt is en door Multicard dat ze het overnemen, in eerste instantie onder de naam Tap-It en nu toch als Cashless Betalen.
We hebben als bestuur reeds de beslissing genomen ook met een betaalterminal te gaan werken, die is al aanwezig op de bar. De belangrijkste reden waarom we dat in het verleden niet gedaan hebben was de aanmeldprocedure van de terminal in combinatie met het werken met bardiensten. Ondertussen is procedure slechts eenmaal in de zoveel tijd nodig en hoeft de bardienst dat dus (normaal gesproken) niet te doen. Het grote voordeel is dat we nu kunnen pinnen, en wat heel handig is, we kunnen tot bedragen van € 25,00 ook contactloos betalen (bankpas op de terminal/scherm houden). Dit kan met een bankpas die het WiFi symbool heeft. Deze optie kan in de kassa gekozen worden bij de verschillende betaalmethodes.

Het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Serge van der Wiel.

 

K.T.V. van Polanen doet mee met de Grote Clubactie:
Leden van K.T.V. van Polanen kunnen vanaf zaterdag 19 september loten kopen van de Grote Clubactie. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging. Met de opbrengst willen wij de jeugd ondersteunen en helpen verder te ontwikkelen op tennisgebied. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen. Hoe loten kopen? Je krijgt vanzelf een e-mail toegestuurd!

Heb je de loten gekocht dan krijg je onderstaande e-mail toegestuurd:

U heeft zich aangemeld voor de volgende actie:

Sponsor uw club of vereniging. Bij elke voucher die u scant zal er een deel van het sponsorgeld naar uw gekozen club of vereniging gaan. Vouchers ontvangt u aan de kassa bij een bepaald bestedingsbedrag. Vraag in de winkel naar meer informatie.

De actie loopt van 28 september tot en met 6 november.

Tot ziens bij,

Albert Heijn Strootman

« Terug