Nieuwsbrief editie 2015

Correctie nieuwsbrief K.T.V. van Polanen 2015-22: Minitix-Cashless / Tap-It / Cashless Betalen en de Grote Clubactie.

In de vorige nieuwsbrief werd de indruk gewekt dat de Grote Clubactie en de Grote Albert Heijn Sponsoractie één en dezelfde actie was, dit is niet zo, zie voor meer informatie onderaan de nieuwsbrief.

Zie ook het Spelregelcafé:

 

Minitix-Cashless / Tap-It / Cashless Betalen:

Hierbij wil het bestuur jullie aandacht vragen voor bovengenoemde betaalmethode. Wij zijn voornemens met deze betaalmethode te stoppen per 01-11-2015. Indien leden hierop tegen zijn willen wij hen verzoeken dit te melden bij het bestuur. Hieronder leggen we kort de reden uit.
Zoals jullie weten hebben we een jaar of 2 geleden, mede op advies van de Rabobank, deze betaalmethode geïntroduceerd op de vereniging. Ondertussen is er veel door de verschillende instanties gecommuniceerd, door de Rabobank dat men hiermee gestopt is en door Multicard dat ze het overnemen, in eerste instantie onder de naam Tap-It en nu toch als Cashless Betalen.
We hebben als bestuur reeds de beslissing genomen ook met een betaalterminal te gaan werken, die is al aanwezig op de bar. De belangrijkste reden waarom we dat in het verleden niet gedaan hebben was de aanmeldprocedure van de terminal in combinatie met het werken met bardiensten. Ondertussen is procedure slechts eenmaal in de zoveel tijd nodig en hoeft de bardienst dat dus (normaal gesproken) niet te doen. Het grote voordeel is dat we nu kunnen pinnen, en wat heel handig is, we kunnen tot bedragen van € 25,00 ook contactloos betalen (bankpas op de terminal/scherm houden). Dit kan met een bankpas die het WiFi symbool heeft. Deze optie kan in de kassa gekozen worden bij de verschillende betaalmethodes.

Het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Serge van der Wiel.

 

K.T.V. van Polanen doet mee met de Grote Clubactie:
Leden van K.T.V. van Polanen kunnen vanaf zaterdag 19 september loten kopen van de Grote Clubactie. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de vereniging. Met de opbrengst willen wij de jeugd ondersteunen en helpen verder te ontwikkelen op tennisgebied. Mensen die de loten kopen, maken kans op mooie prijzen. Hoe loten kopen? Je krijgt vanzelf een e-mail toegestuurd!

 

De Grote Albert Heijn Sponsoractie:

Doe uw boodschappen bij Albert Heijn in de Klundert en uw ontvangt bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsorvoucher. Scan de voucher bij de actiekast en kies uw club of vereniging. Na uw keuze wordt het sponsorgeld opnieuw verdeeld en ziet u de tussenstand op het scherm. Vraag in de winkel naar meer informatie.

De actie loopt van 28 september tot en met 6 november.

Tot ziens bij,

Albert Heijn Strootman

Spelregelcafé
Over een week is het Week van de Scheidsrechter (3 tot en met 11 oktober 2015).
Tijdens deze week willen we graag op een leuke manier de tennisspelregels onder de aandacht brengen. Dit doen we voor het eerst door het organiseren van Spelregelcafés.
 
Spelregelcafé:
Het spelregelcafé is een informele bijeenkomst waarbij tennissers, ouders, coaches, trainers, scheidsrechters en alle belangstellenden kennis opdoen van de tennisspelregels en hierover met elkaar in discussie gaan.
Het spelregelcafé wordt georganiseerd op maandag 5 oktober vanaf 19,30 uur 2015 bij T.V. de Lobbelaer.
 
Help mee!
Graag wil ik jouw vereniging hiervoor uitnodigen! Zou je ons willen helpen door de poster en e-mail te sturen naar al je leden?
In de bijlage is de poster en e-mail toegevoegd.
 
Bedankt voor je hulp om het Spelregelcafé tot een succes te maken!
 
Met sportieve groet,
 
Lisanne van Zanten
Medewerker wedstrijdtennis

 

« Terug