KNLTB competitie 2021

01 juni 2021


Door corona kon helaas de voorjaarscompetitie niet doorgaan, wat ook heel begrijpelijk was i.v.m. de hoge besmettingscijfers, en is nu verplaatst naar de najaarscompetitie en heet het KNLTB-competitie 2021. Het is eigenlijk precies hetzelfde als vorige jaar.
 
Op dit moment weten we nog niet hoe het er in september gaat uit zien met eventuele maatregels of restricties dus er kan nog van alles veranderen hoe er gespeeld gaat worden en of het door kan gaan. We houden goede moed dat het tegen die tijd een heel stuk beter gaat zodat we weer competitie mogen spelen.
 
De competitie start begin september en loopt t/m eind oktober. De competitie telt in principe 7 speeldagen en wordt zoveel mogelijk gespeeld in poules van 8 team.
Tijdens deze KNLTB-competitie 2021 zal er niet gespeeld worden om promotie of degradatie. Op deze manier verliezen de teams niet hun teamrechten voor het voorjaar en najaar 2022.
 
De jeugd kan zich het beste opgeven bij de jeugdcommissie i.v.m. het samenstellen van teams.
 
Wilt u zich opgeven met een team, dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Vermeld a.u.b. bij de inschrijving: de namen die in het team zitten, KNLTB nummers en welke competitiesoort.
Mocht u zich al hebben ingeschreven voor het voorjaar, dan graag even doorgeven of jullie in september nog willen spelen.
 
We zouden het wel graag z.s.m. willen weten, dus graag inschrijven tot 11 juni 2021.
Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
 
Met vriendelijke groet,
Yvette van Kessel

Check deze link voor alle informatie over de competitie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert