Van de voorzitter.

05 mei 2020


Wij zijn erg blij dat we maandag weer de eerste jeugdleden op het park hebben mogen ontvangen om onder leiding van de trainers van TennisWB te komen trainen. Voorlopig zullen er op maandag, dinsdag en woensdag lessen worden gegeven. Dit zijn de enige momenten dat er op het park gesport mag worden.

Afgelopen week is er door de parkcommissie veel onderhoudswerk verricht op het park, na een periode van bijna 2 maanden dat we het park niet hebben mogen gebruiken hadden we weer toestemming van de gemeente om dit op te pakken. Uiteraard is hier al gewerkt conform de nieuw 1.5 meter samenleving.

De vereniging volgt volledig de richtlijnen van het NOC*NSF, de KNLTB en bovenal de gemeente. Om aan deze richtlijnen te voldoen zijn er onder andere 2 coördinatoren benoemd waarbij jullie als leden van KTV van Polanen terecht kunnen met vragen, voor specifieke vragen met betrekking tot de jeugd kunnen jullie bij Yvonne terecht. Voor alle andere zaken heeft Jeannette dit op zich genomen.

Yvonne en Jeannette hebben er ook voor gezorgd dat het op het park duidelijk is waar iedereen zich voorlopig aan moet houden.

In afwachting van verdere uitbreiding van de regels om te mogen sporten wil ik namens de vereniging iedereen nadrukkelijk verzoeken om zich hier aan te houden. Alleen de jeugd die les heeft mag tijdens het lesuur op het park. Verder mag helaas op dit moment nog niemand gebruik maken van ons mooie complex.

Ik hoop dat de versoepeling van de regels zich voortzet en dat we binnenkort allemaal weer aan het tennissen kunnen.

Als laatste wil ik de parkcommissie, de coördinatoren en de jeugdcommissie bedanken voor hun inzet om alles, in zeer korte tijd, mogelijk te maken.

We zitten allemaal in een “nieuwe wereld” daar zullen we aan moeten wennen. Dit doen we met ons allen.

Namens het bestuur,

Hans


De coördinatoren zijn de bereiken via de volgende e-mailadressen:


Yvonne: [email protected]
Jeanette: [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert