DEUCE 2006-1e, van de wedstrijdevenementenaar

Van wie hoor ik u zeggen? Van de wedstrijdevenementenaar dus. Een nieuw seizoen een nieuwe structuur bij K.T.V. van Polanen, wellicht is dat reeds bekend. Een van de veranderingen is dat ik nu verantwoordelijk ben voor de volgende commissies: Wedstrijdcommissie – jeugdcommissie - open toernooicommissie - open veteranencommissie, kortom de wedstrijdevenementen genaamd. Hopelijk zult u niets merken van de veranderingen want eigenlijk gaat alles gewoon door zoals u gewend bent.

Wel wil ik u een aantal zaken melden:

Evenementenkalender: Er zal geen evenementenkalender uitgebracht worden die altijd als bijlage met de Deuce meegestuurd werd. Wel kunt u de kalender van onze website halen, tevens zal ik ervoor zorgen dat er in het clubhuis een aantal exemplaren liggen om mee te nemen.

Openingstoernooi: Het openingstoernooi staat gepland op zondag 2 april. Bij uitstek de ideale manier om het nieuwe seizoen te beginnen. U kunt zich hiervoor opgeven d.m.v. bijgevoegd inschrijfformulier in te vullen en in te sturen. Ook kunt u het inschrijfformulier van onze website halen, of een e-mailtje sturen dat u mee wilt doen naar [email protected].

Racketavond: Ook dit jaar wordt er weer op maandagavond de racketavond gehouden. Deze racketavonden zullen niet door leden van de wedstrijdcommissie begeleidt worden, maar er worden wel een tweetal banen voor de racketavonden gereserveerd.

Competitie: De competitie start al vroeg dit jaar namelijk op vrijdag 7 april. Dit jaar zijn er slechts 8 teams, en voor het eerst sinds jaren speelt er op zondag geen competitieteam. Een overzicht van de teams met hun thuisspeeldata vindt u elders in Deuce.

BBQ-toernooi: Traditiegetrouw wordt er aan het eind van de competitie het BBQ-toernooi georganiseerd.Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 11 juni, als deze datum u bekend voorkomt dan kan dat kloppen. Op deze dag wordt namelijk de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Duitsland gespeeld en wel tegen Servië-Montenegro om 15.00 uur. U kunt deze wedstrijd uiteraard in het clubhuis zien. Inschrijven kan op de gebruikelijke manieren.

Mixedavond: Er zullen dit jaar 3 mixedavonden gepland worden, de eerste in de rij is op vrijdag 16 juni.De twee anderen zijn op vrijdagavond 25 augustus en vrijdag 22 september.Inschrijven kan op de gebruikelijke manieren.

Damesdag: De altijd zeer succesvolle damesdag is dit jaar op dinsdag 20 juni.Inschrijven kan op de gebruikelijke manieren. 

U ziet, ook dit jaar proberen we er weer een leuk en gezellig tennisseizoen van te maken. Daarbij hebben we wel uw hulp nodig, als deelnemer maar zeker ook als organisator. Als wedstrijdcommissie zijn we nu met zijn drieën en wij kunnen natuurlijk niet alles alleen organiseren, dus als u een handje wilt helpen heel graag. 

Sjef Gielen De wedstrijdevenementenaar

www.ktv-vanpolanen.nl

[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert

KVK-nummer

40280138