Over ons

De Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen is opgericht in 1968. Tot 2009 werd er op gravel getennist op de locatie aan het Polanenpark/Ambachtsherenweg, waar ondertussen een nieuwe woonwijk (Rodenburg) is verrezen. Voor meer historische feiten en verhalen kunt u een kijkje nemen onder het kopje historie op deze website. Na jaren van dalende ledenaantallen zitten we de afgelopen jaren weer in de lift. Momenteel hebben we ruim 300 leden. Dit ledenaantal kan met de huidige capaciteit van onze accommodatie nog groeien tot ca. 400 leden.
De huidige accommodatie hebben we in 2009 betrokken. De banen zijn het gehele jaar bespeelbaar en de ondergrond is Huisman Probounce. Het clubhuis is voorzien van een gezellige bar en uitstekende sanitaire voorzieningen voor dames en heren. De locatie is op het sportcomplex “De Molenvliet”, waar tevens de sporthal, het zwembad, voetbal en korfbal zijn gesitueerd.
K.T.V. Van Polanen is een tennisvereniging die de laatste jaren met name een recreatief karakter heeft. Uiteraard hopen we dat de huidige jeugd voldoende potentie heeft om onze vereniging in de toekomst naar een hoger sportief plan te trekken. De vereniging probeert zich daar ook voor in te zetten door jeugdleden aan zich te binden door vele activiteiten te organiseren en met name door de mogelijkheid te bieden om trainingen te volgen.
Er zijn diverse competitieteams in verschillende samenstellingen zoals mixed-, dames-, heren- en jeugdteams. Deze competities kunnen op verschillende dagen en avonden gespeeld worden.
Zoals de meeste verenigingen draait ook onze vereniging op de inzet van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zien we terug in tal van commissies en mensen die zich op andere manieren voor de vereniging inzetten en inspannen. De leden van de verschillende commissies kunt u terugvinden onder het kopje commissies onder Algemeen.
Vindt u het leuk om eens kennis te maken met onze vereniging en/of de tennissport? Komt u rustig eens een kijkje nemen en kennismaken op ons prachtige tennispark.

Met vriendelijke groeten,
K.T.V. Van Polanen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert

KVK-nummer

40280138