DEUCE 2006-1e, park- en baanregels

Onderhoud banen:

Het dagelijks onderhoud van de banen is in handen van de gemeente. Daarnaast moeten de banen ook door de vereniging worden verzorgd. Dit houdt in, dat de leden iedere keer na het spelen zelf de banen en de lijnen vegen en zonodig ook sproeien(weekend).

 

Verlichting:

Ook wanneer het paviljoen gesloten is, kunt u de verlichting aandoen m.b.v. de schakelaar links van de ingang. Na 23:00 uur schakelt de verlichting automatisch uit, maar als de banen op een eerder tijdstip niet meer in gebruik zijn, gebruik dan ook de schakelaar om het licht uit te doen!

Kortom: maak op een verstandige, economische en milieuvriendelijke wijze gebruik van de  lichtinstallatie en help hiermede de energiekosten te drukken.

 

Pasjes:

Nadat u uw contributie heeft betaald, komt u in het bezit van een pasje. Zonder dit pasje bent u niet speelgerechtigd. Bij het paviljoen hangt een bord, waarop u als u gaat spelen bij de betreffende baan uw pasje op moet hangen en stel de tijd op het klokje in op het hele of halve uur waarop u wilt gaan spelen. Als er leden op de banen staan te spelen zonder pasje, kunnen ze door leden die wel hun pasje ophangen worden verwijderd. Het bestuur zal er op toezien dat de pasjes worden opgehangen.

 

Speeltijdregels:

Wanneer er leden wachten, omdat de banen bezet zijn, moet er op de hele en halve uren gewisseld worden. De klok in het paviljoen is bepalend voor de tijd. Speeltijd dubbels 1 uur, enkelspel 1/2 uur. Dus wisselen om bijv. 16.00, 16.30, 17.00 enz. Wen u eraan vlak voor het hele en halve uur op de tennisbaan te komen. Dat voorkomt teleurstellingen voor uzelf, als u wordt verzocht om bijv. om 16.00 uur het veld te ruimen, terwijl u pas 10 minuten hebt gespeeld omdat u om 10 voor vier bent gekomen. Het systeem van hele en halve uren werkt prima als iedereen zich er aan houdt. Ook voor de jeugd geldt het bovenstaande voor hun baan als er andere junioren wachten.

Bij afhangen dient men PERSOONLIJK aanwezig te zijn.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert

KVK-nummer

40280138