Laddercompetitie 2024

16 mei 2024


Schrijf je nu in! --> Laddercompetitie 2024!
 
Na lang weggeweest te zijn is de Laddercompetite terug! We spelen enkel dubbelpartijen en inschrijven kan via de KNLTB Club App!
We hopen op veel deelnemers!
 
De datum voor het eindfeest zal nog gecommuniceerd gaan worden!
 
De spelregels:
 
Stap1) Uitdagen
Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden via de mijn omgeving achter de website inlog of via de ClubApp. .
Zodra een team een ander team uitdaagt, wordt er een mail gestuurd. De inhoud van deze automatisch gegenereerde mails kan worden aangepast via 'Communicatie' > 'E-mailtemplates'.
Let op!: De 'uitdagen' knop verschijnt pas bij de start van de competitie. Dus ligt deze datum in de toekomst dan is deze knop nog niet zichtbaar
 
Stap 2) Accepteren
Zodra het uitgedaagde team de datum en tijdstip passend vindt kan het lid de uitdaging accepteren via de ontvangen e-mail.
Hierna wordt er automatisch een wedstrijd aangemaakt in het systeem en kan de toekomstige wedstrijd plaatsvinden.
Na het klikken op de betreffende link wordt het lid doorverwezen naar de Clubsite omgeving of ClubApp om de uitdaging te accepteren of af te wijzen.
 
Stap 3) Wedstrijduitslagen
Het invoeren van uitslagen wordt gedaan door de leden zelf via de website-inlog, ClubApp of door een bestuurslid via de beheeromgeving. Dit is alleen mogelijk als er een wedstrijd is afgerond.
Gelijk spel?
Bij gelijkspel heb je de mogelijkheid om een extra set (of een Super Tiebreak) toe te voegen zodat er uiteindelijk toch een winnaar bekend is.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 168 402 559

K.T.V. van Polanen

Molenvliet 7b
4791 GB Klundert

KVK-nummer

40280138